Pogledajte: Premijerka Australije pala dok je polagala venac na Gandijev grob

Izvor: Blic, 17.Okt.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Premijerka Australije pala dok je polagala venac na Gandijev grob

Prva žena premijer Australije, Džulija Gilard, doživela je neprijatnu situaciju prilikom polaganja venca na grob Mahatme Gandija u Indiji, kada joj se potpetica na cipeli zaglavila u travi. Srećom, dočekala se na kolena i ruke.

Kasnije se smejala ovom incidentu, rekavši da, za razliku od muškaraca koji nose ravne cipele, žene na poslu vrebaju opasnosti od cipela, makar i onih sa umerenom potpeticom.

Ovakva nezgoda može svakom da se dogodi, ali simptomatično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da je ovo treći put da Gilardova ima problema sa štiklama.

Prilikom demonstracija Aboridžina u januaru, ostala je bez plave somotske cipele, a pre dva meseca je iskrivila štiklu u gradskoj skupštini u Sidneju.

VIDEO > Džulija Gilard pada tokom posete Indiji:

Povezane vesti: Političar: Ne znam šta je premijerka rekla, ali siguran sam da je u pravu Gilardova se šali sa Obamom na temu predrasuda Australijska premijerka u TV komediji


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka posrnula pred Gandijem (VIDEO)

Izvor: Press, 17.Okt.2012

Premijerka Australije Džulija Gilard saplela se i pala prilikom polaganja venca na grob Mahatme Gandija u Indiji...Gilard, koja je prva žena premijer Australije, stigla je na Gandijev grob u pratnji predstavnika indijske vlade. Međutim, njena potpetica na cipeli zaglavila se u travi, a ona je pala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.