Igranka bez prestanka - ponovo skinut spot Beogradskog sindikata

Izvor: B92, 17.Jan.2022, 14:29

Igranka bez prestanka - ponovo "skinut" spot Beogradskog sindikata

Nakon što je Jutjub uklonio spot za pesmu "Jedina Srpska" grupe Beogradski sindikat, oni su je ponovo postavili na svoj kanal. Međutim, sada je spot opet uklonjen.

Član grupe Feđa Dimović ponovo se oglasio na svom Instagram nalogu.

"Zbog novih prijava spot za pesmu Jedina Srpska je trenutno uklonjen sa Jutjub kanala BS-a i Danice Crnogorčević. Trenutno pokušavamo da rešimo problem i nadamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će spot uskoro biti vraćen", rekao je Dimović i zahvalio se na podršci.

"Neka naša borba bude neprestana", zaključio je on.

Podsetimo, u četvrtak, Jutjub je skinuo spot za pesmu "Jedina Srpska" po navodnom zahtevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtev navnodno nije ni podneo.

"Sasvim suprotno, Dragan Radović je dao dozvolu za korišćenje njegovih snimaka i o tome uredno obavestio Jutjub. Ovo je samo nastavak specijalnog propagandnog rata koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda, gde je "Beogradski sindikat" obeležen kao jedan od protivnika! Samo vi radite svoj posao!", objavio je pre četiri dana Dimović na profilu na Instagramu.

Grupa je ponovo ponovo objavila spot za pesmu, što su njihovi obožavatelji ponosno ocenili kao "srpski inat".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.