Bizarno: 6 najčudnijih dijeta poznatih ličnosti

Izvor: Savršena.com, 17.Okt.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarno: 6 najčudnijih dijeta poznatih ličnosti

Kadar iz čuvenog filma osnivača pop-arta ‘Endi Vorhol jede hamburger’ (foto: Screenshot/YouTube)

Slavne ličnosti su, između ostalog, poznate i po tome što se njihove životne navike umnogome razlikuju od rituala koji su svojstveni nama, običnim smrtnicima, a pred vama je 6 najuvrnutijih dijeta ili uopšteno navika vezanih za hranu kada su zvezde u pitanju.
Neprevaziđeni seks simbol svih vremena Marilyn >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << Monroe je, primera radi, dan započinjala tako što bi zagrejala šolju mleka, a potom bi u ovaj topli napitak dodala dva živa jajeta i umutila ih. “Pijem to polako, svakog jutra, pre tuširanja, dok biram odeću koju ću nositi tog dana”, izjavila je u jednom intervjuu tragično nastradala heroina zlatnog doba Holivuda.
Ni druga velika legenda 20. veka Elvis Presley nije bio ništa manje neobičan u odnosu prema hrani, pa je tako njegova omiljena poslastica bila mešavina putera od kikirikija, banane i slanine. Zvuči kao nešto što nikada ne bismo probali, ali ko smo mi da sudimo kralju rokenrola?
Savremene pop ikone, takođe, praktikuju različite dijete ili režime ishrane kako bi ostale u top formi, pa tako, na primer, Jennifer Aniston zamenjuje doručak sveže isceđenim limunovim sokom. Njene koleginice idu i korak dalje, a zanimljiv je podatak da je Christina Aguilera na tzv. 7 dana – 7 boja dijeti, prema kojoj svakog dana jede hranu u jednoj boji. Madonna ne bi bila Madonna kada nas ne bi šokirala nekom bizarnom navikom, pa nas otuda i ne čudi činjenica da drži tzv. vazduh dijetu. Ona se zasniva na jednom prostom pravilu (koje samo istrajni poput nje mogu slediti), a to je: Hranu držiš u rukama – ali je ne jedeš.
I za kraj vam ostavljamo možda i najplemenitiji način da ostanete mršavi, ako je to vaša želja. Radi se o njujorškoj dijeti, kako ju je nazivao njen tvorac Andy Warhol, najpoznatiji umetnik pop-arta 20. veka, koji je imao običaj da u restoranima naručuje hranu koja mu se ne dopada. Nakon večere, on bi zamolio konobare da mu zapakuju ostatak večere (ukoliko bi bilo šta od toga i pipnuo), a zatim bi svoj obrok dao prvom beskućniku na kog naiđe po izlasku iz restorana.
Izvor: purpleclover.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.