Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 09:44

НАТО опозиција не зна где бије: Понош пљује по амбасадорима, а члан странке му човек који је направио штету Србији као амбасадор!

Понош је заборавио на чињеницу да је члан његове странке некада био амбасадор, али да се није прославио. Фото: PrtSc/Youtube НАТО генерал са хрватском путовницом Здравко Понош у једној емисији на тајкунској Нова С напао је председника Србије Александра Вучића због постављања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << амбасадора.
Он је напао председника Србије „да поставља амбасадоре по принципу да му се склоне са очију“.
Наравно да је Понош заборавио на чињеницу да је члан његове странке био амбасадор који је направио велику штету Србији за време свог мандата.
Наиме, члан председништва Поношеве странке је Душко Лопандић, човек који је 2016. године опозван са места амбасадора Србије у ЕУ.
 
PONOŠ O LOŠIM AMBASADORIMA A ČLAN PREDSEDNIŠTVA MU JE ČOVEK KOJI JE NAPRAVIO ŠTETU SRBIJI KAO AMBASADOR!
Zdravko Ponoš: Način na koji Vučić postavlja diplomatsku službu ne isključuje da on neće poslati u ambasadore nekoga ko je nepoželjan u Srbiji, samo da bi mu se sklonili sa… pic.twitter.com/frxmen59iO
— Detektor laži (@LaziDetektor) November 22, 2023

Он тада није обавестио Министарство спољних послова Србије да се у Бриселу, где је тада био амбасадор, организује изложба где се велича лик и дело Алојзија Степинца, а све у организацији Републике Хрватске.
Мада, сада ни не чуди та чињеница, пошто његов лидер има хрватску путовницу, па можемо рећи да се сличан сличном радује.
Surova realnost tajkunske opozicije: Oni su direktni eksponenti politike Dragana Đilasa (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НАТО опозиција не зна где бије: Понош пљује по амбасадорима, а члан странке му човек који је направио штету Србији као амбасадор! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.