Дуљај: Фудбалери Вождовца играју добар и квалитетан фудбал, неће нам бити лако

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 17:30

Дуљај: Фудбалери Вождовца играју добар и квалитетан фудбал, неће нам бити лако

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је данас да очекује тежак меч против Вождовца у 29. колу Суперлиге Србије. Фото: PrtSc/YouTube/FK Partizan Из Партизана је саопштено да је клуб у сталном контакту са Заједницом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Суперлиге Србије и да очекују коначну одлуку да ли ће утакмице 29. кола Суперлиге Србије бити одигране по плану због лоших временских услова и снега који пада широм земље.
„Црно-бели“ би сутра од 16.30 часова требало да одиграју меч са Вождовцем на стадиону у Хумској.
Дуљај је најавио да се „црно-бели“ спремају за сутрашњи меч.
„Вождовац игра добар и квалитетан фудбал. Имају добрих појединаца, играју квалитетно. Гледао сам доста њихових утакмица. Ја се не оптерећујем њима, већ како ћемо ми да изгледамо. Без обзира што играчи причају да немају самопоуздања, ја то на тренингу не видим. На тренингу раде дисциплиновано и на високом нивоу. Међутим, када дођу утакмице, онда је и улог велики, самим тим је и већи притисак. Видећемо како ће бити против Вождовца, али је сигурно да неће бити лако. Покушавам да утичем причом на играче. Било би добро да лоцирамо проблем, јер би га лако решили.“, рекао је Дуљај на конференцији за медије уочи меча са Вождовцем.
Тренер Партизана се још једном осврнуо на пораз од Војводине (1:2) у претходном колу Суперлиге Србије.
„Примили смо наивно први гол, а и други. У фудбалу, као и у животу не постоје мале ствари. Има ту доста ствари које морају да се исправе, а то је рад и само рад. Није добро када Партизан не направи шансу. Можете да играте лоше, али ако не стварате шансе онда нисте опасни по противнички гол. Тек у финишу меча са Војводином смо створили неке шансе. Прва и свака наредна утакмица је за нас најважнија“, додао је Дуљај и додао да учи за живи са притиском, јер даје све од себе на свим утакмицама.
Он је рекао да Кристијан Белић, Андрија Павловић и Хамиду Траоре повређени и да не конкуришу за меч са Вождовцем.
„Тражио сам од руководства клуба да Фусени Дијабате буде кажњен када се врати. Људи из клуба су у контакту са њим. Сваки играч у свом уговору мора да плати пенале, ако не испоштује своје обавезе. Са оваквом ситуацијом се још нисам сусрео. Веома је тешко да причам о Дијабатеу, јер желим да се усредсредим на играче који су тренутно овде“, истакао је Дуљај.
Mesi napušta PSŽ na kraju sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дуљај: Фудбалери Вождовца играју добар и квалитетан фудбал, неће нам бити лако се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.