Vučić i Dinkić sutra u Aleksincu i Nišu

Izvor: juGmedia, 20.Nov.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Dinkić sutra u Aleksincu i Nišu

NIŠ/ALEKSINAC – Prvi podpredsednik Vlade Aleksandar Vučić i predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić prisustvovaće sutra otvaranju fabrike „Grammar System“ u Aleksincu.

Nakon otvaranja fabrike Vučić i DInkić sastaće se sa privrednicima iz Bišavskog okruga i regionalnoj Privrednoj komori.

U fabrici će se proizvoditi navlake i šnitovi, koji se ugrađuju u naslone za glavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << naslone za ruke, bočne obloge i podloge za vrata za nove modele automobila.

U novoj fabrici će se proizvoditi navlake i šnitovi za nove modele automobila tipa Audi, BMW, Fijat, Folksvagen, Mercedes, Seat, Škoda, Opel, Tojota i Porše, saopštenbo je prilikom potpisiavnje ugovora o izgradnji te fabrike. 

Uposliće oko pet stotina radnika a za svakog zaposlenog od države dobija po 7 hiljada evra.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Nišu

Izvor: Studnel.com, 20.Nov.2013

Sednica Investitorskog kluba privredne komore Niša biće održana sutra. Sednici će prisustvovati prvi potpresednik Vlade Aleksandar Vučić i bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Vučić na otvaranju fabrike u Aleksincu

Izvor: Capital.ba, 21.Nov.2013, 10:45

NIŠ, Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i lider Ujedinjenih regiona Mlađan Dinkić prisustvovaće danas otvaranju fabrike „Gramer sistem“ u Aleksincu. Vučić i Dinkić će nakon toga u Nišu razgovarati ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.