Uhapšen muškarac na Gradini, pokušao da prenese 22 kg srebrnog nakita

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2022, 11:30

Uhapšen muškarac na Gradini, pokušao da prenese 22 kg srebrnog nakita

Muškarac iz Crne Gore uhapšen je na Graničnom prelazu Gradina, kada je prilikom prelaska granice u kamionu kojim je upravljao pronađeno oko 21,8 srebrnog nakita u fabričkim šupljinama, dok je u zapečaćenom tovarnom delu prevozio veliku količinu neprijavljene firmirane robe - parfeme, patike, trenerke, majice i torbe.

Uhapšen je 37-godišnji I. K, a kako saopštavaju iz MUP-a, ukupna vrednost krijumčarene robe procenjuje se na 45.101 evro. Uhapšen crnogorski državljanin; >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << foto: MUP

Njegova namera je bila da svu zaplenjenu robu prenese bez carinskog nadzora, pa ga policija sumnjili da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

Njemu je je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.