Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka umrla nakon što joj je eksplodirao mobilni na punjaču

KAZAHSTAN

(FoNet)

Tinejdžerka stara 14 godina iz Kazahstana umrla je nakon što je eksplodirao mobilni koji je ostavila da se puni pored nje na jastuku dok je spavala, piše Dejli mejl.

Alua Asetkizi Abzalbek zaspala je u svojoj seoskoj kući u Bastobeu slušajući muziku. Sledećeg jutra pronađena je mrtva, a pored nje na jastuku nalazio se mobilni kojem je eksplodirala baterija.

Iz policije su saopštili da je mobilni bio uključen u struju, a forenzičari >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su utvrdili da je eksplodirao u ranim jutarnjim satima zbog pregrejavanja pri punjenju.

Policija smatra da se radi o nesreći i da je devojčica prilikom eksplozije zadobila teške povrede glave i umrla na licu mesta.

Vlasti nisu navele ko je proizvođač mobilnog telefona, prenosi index.hr.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.