Tači petnaestak minuta na jezeru Gazivode a u Prištini protesti

Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači petnaestak minuta na jezeru Gazivode a u Prištini protesti

ZUBIN POTOK

Kosovski predsednik Hašim Tači boravio je oko petnaestak minuta kod brane na jezeru Gazivode, odakle je potom otišao u pratnji kosovske policije, javljaju očevidci.

Tači je u tih petnaestak minuta, izgleda, stigao da se “provoza čamcem po jezeru”, uživa u prirodnim lepotama koje, kaže, “voli da obilazi”, razgovara sa neimenovanim “lokalnim Srbima” i sa njima “popije kafu”.

Dakle , pripadnici specijalne jedinice ROSU, naoružani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i sa fantomkama su  opkolili objekat Centra za sport i kulturu i Crvenog krsta na jezeru Gazivode, srpski zvaničnici navode da su i hapsili radnike, digla se celopopodnevna frka po medijima , direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao da je” predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao naređenje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku Generalštaba VS Milanu Mojsiloviću da podignu na najviši nivo borbene gotovosti svoje institucije – policiju i vojsku”, Tači  u petnastak minuta smestio vožnju, emocije, razgledanje, razgovor, pijenje kafe.

A u Prištini mu skoro u isto vreme opoziciono “Samoopredeljenje” organizovalo proteste protiv njega i za “celovito Kosovo”.

A posle se podiglke i barikade i KFOR.

Oni (KFOR)  ko srpska policija, sačekaju da se stvar završi pa onda dodju da izvrše uvidjaj.

Ljiljana Stojanović

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.