Pronađena tela nestale porodice Đokić - Vulin u Aleksincu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Okt.2021, 15:45

Pronađena tela nestale porodice Đokić - Vulin u Aleksincu

Pripadnici MUP-a pronašli tri beživotna tela u ataru sela Moravac, opština Aleksinac. Sumnja se da se radi o tročlanoj porodici Đokić čiji je nestanak prijavljen 28. septembra, saopšteno iz MUP-a.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, tela su prevezena na obdukciju. Policija nastavlja intenzivno da radi na rasvetljavanju ovog događaja, saopšteno je iz MUP-a.

Kako javlja reporter RTS-a, policija obezbeđuje teren i ne dozvoljava novinarima pristup.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Ministar policije Aleksandar Vulin došao je u Aleksinac.

Ranije danas, između sela Donja Trnava i Tešica pronađen je spaljeni automobil za koji se sumnja da pripada porodici Đokić iz Aleksinca koja je nestala pre šest dana, saznaje RTS.

Tročlana porodica Đokić - Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nedelju su proveli kod Goranove majke, snahe i bratanice u selu Moravac nedaleko od Aleksinca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.