Prokuplje i Kuršumlija pridružuju se Srbiji protiv nasilja

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2023, 21:47

Prokuplje i Kuršumlija pridružuju se "Srbiji protiv nasilja"

Nakon što se protesti protiv nasilja šire Srbijom, od ove nedelje lokalna opozicija u Prokuplju i Kuršumliji odlučila je da organizuje i u tim gradovima. Pozivaju ljude da im se pridruže u subotu od 18 sati i da masovnošću pokažu šta misle o radu lokalne vlasti koju u ta dva grada predvodi Srpska napredna stranka.

Lideri prokupačke opozicije kažu da očekuju podršku građana u subotu i naglašavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da je planirana šetnja nakon što se okupljenima obrati nekoliko govornika.

Okupljanje je u 18 sati u centru Prokuplja, a ko će govoriti na skupu za sada još nije definitivno odlučeno, ali biće najverovatnije 3 govornika. Nakon obraćanja, krenućemo u šetnju, trasa je da se prođe pored Gimnazije, da prošetaćemo pored MUP-a i zgrada Gradske uprave i suda, pored prostorija Srpske napredna stranke i nadalje pešačkom ulicom do Carine i nazad na Trg topličkih junaka - kažu u opoziciji.

Naglašavaju i da očekuju da ih građani podrže jer se ne radi o stranačkum skupu, te da su dobrodošli svi građani koji se kako tvrde u sve većiem broju oslobađaju straha i torture koju duže od 10 godina sprovodi lokalna SNS.

Kuršumličani će svoje okupljanje započeti u isto vreme, od 18 sati kod sata u centru grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.