Policija i sud montiraju spletke protiv monaha Antonija

Izvor: KMnovine.com, 01.Okt.2015, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i sud montiraju spletke protiv monaha Antonija

Kod Svetinje Gračanice mirno, ali su Gračanički stražari oprezni sa obzirom na svakodnevno vidljivu bogobornost sadašnjih vlasti.





Policijsko-sudsko-političke montirane spletke protiv Gračaničkog stražara monaha-nemonaha Antonija



Monah-nemonah Antonije Davidović dobio danas još jednu drugostepeno presuđenu kaznu: 3 meseca zabrane vožnje i 20.000. dinara kazne. Sudija iz Lajkovca (gde Antonija često šalju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na suđenja, čisto radi iživljavanja…) kaubojski je presudio da je Antonije kriv što je parkirao kola pored rampe na ulazu u parking opštine Valjevo- iako je namerno zanemareno iživljavanje policije i službenika opštine koji su Antonija koji ih je molio da ga puste na parking kako bi priključio ozvučenje na akumulator od kola radi obraćanja oko 300 prisutnim građanima na regularno prijavljenom protestu protiv brane Rovni a u toku zasedanja skupštine grada. Znači, nije bitno što je policijsko-političkim onemogućavanjem da se obezbedi ozvučenje za protest Hrišćana protiv masonskog projekta brane Rovni skup pretio biti onemogućen, već je bitan niži prekršaj nepropisnog parkiranja (kojim se, u stvari, samo obezbeđivalo napajanje ozvučenja za protest).

Elem, Policijsko-sudsko-politička mafijo- možeš kako hoćeš, ali nikako nećeš moći dokle hoćeš! 

+++
Počelo uzimanje izjava po Krivičnoj prijavi „Pobede“ protiv odgovornih sa brane Stubo-Rovni i Policije 

   
Odbornik Ljubomir Bradić    


Odbornik Ljubomir Bradić je danas puna 4 sata u SUP Valjevo davao izjavu po svojoj krivičnoj prijavi od 3.9. a po nalogu Višeg tužilaštva u Valjevu. Na deset strana izjave g. Bradić se fokusirao na sledeće delove prijave: Nezakoniti rušiteljski upad u manastir, prekomerna upotreba sile policije i uništavanje svih ličnih stvari i nameštaja vernika-stražara u manastiru Gračanici tom prilikom; nezakonito i protiv struke nametano najavljivanje početka punjenja sanitarno nepripremljene brane; nezakonito povećanje visine brane u odnosu na prvobitni nivo koji je fiksiran odlukom skupštine Valjeva 1986.g.; nezakonito izbegavanje zaštite kanjona Sušice (i manastira Gračanice) u projektu planiranom kontra branom, tzv. zagatom iako su dokazane ponorne veze između buduće vode iz brane sa podzemnim vodama i izvorištima reke Gradac, vrela Paklje i mnogih drugih; nezakonito skrnavljenje grobova unaokolo manastira, plus grobova Milinka Kovačevića; višedecenijsko pranje para na brani Rovni a što piše u podnetoj krivičnoj prijavi… Kao naredni svedoci optužbe biće saslušani predsednik „Pobede“- Dragoljub Krstić, monah-nemonah Antonije (Dragan Davidović), Jordan Milovanović, Milinko Kovačević, Branka Milić… Delovi date izjave odbornik Bradić nije mogao da obelodani u interesu dalje istrage.

…U produžetku pogledajte kompletnu krivičnu prijavu protiv svih aktera koji nameću ovaj pogubni projekat svem našem obespravljenom  narodu:

KRIVIČNA PRIJAVA „POBEDE“ ZA BRANU STUBO ROVNI…
Izvor: Istinoljublje    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.