Otvoren konkurs za subvencije nezaposlenima u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2022, 12:43

Otvoren konkurs za subvencije nezaposlenima u Vranju

Vranjanci koji bi želeli da pokrenu sopstveni posao u oblastima proizvodnje, zanatstva i usluga, a potrebna im je novčana pomoć, do 14. februara mogu konkurisati za subvencije u iznosu od 300.000 dinara, namenjenih za samozapošljavanje nezaposlenih koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na javni poziv koji je raspisao Grad Vranje mogu se javiti svi koji žele da pokrenu posao i osnuju radnju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zadrugu, neki oblik preduzetništva i privrednog društva.

Novčana sredstva se mogu koristiti za nabavku opreme, mašina, uredjaja za rad, o čemu korisnik subvencija mora priložiti odgovarajuću finansijsku dokumentaciju - saopšteno je iz Grada.

Takođe, pravo na subvenciju se može ostvariti i udruživanjem više nezaposlenih.

Zahtev sa biznis planom i dokumentacijom zainteresovani mogu podneti lično na adresu Grad Vranje, Kralja Milana 1, ili na obrascu koji se može preuzeti sa sajta Grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.