Na sajtu Evropske komisije Vojvodina deo Hrvatske!

Izvor: KMnovine.com, 19.Sep.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajtu Evropske komisije Vojvodina deo Hrvatske!

Na sajtu Evropske komisije, u okviru Evropskog centra za savete potrošačima iz Evropske unije, objavljena je karta Evrope, na kojoj se Hrvatska graniči sa - Rumunijom.
...
„Lijepa njihova” se po ovoj mapi proširila i u Vojvodinu, koja je deo naše zemlje! 


Karta je objavljena u okviru Evropskog centra za savete potrošačima iz Evropske unije, koji imaju bilo kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pitanja vezana za kupovinu i prevoz robe iz jedne zemlje EU u drugu.
Za sada nije razjašnjeno da li je reč o lošem znanju geografije onoga koji je postavljao kartu, ili je reč o namernoj provokaciji.

Stranicu na kojoj je objavljena mapa pogledajte OVDE.


Novosti.rs

 Pripremile: KM Novine



Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) LUDILO SA MAPOM: Evropska komisija vratila nam Vojvodinu i dodala Crnu Goru!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

Na sajtu Evropske komisije objavljena je karta Evrope, na kojoj se Hrvatska graniči sa Rumunijom i to tako što je Vojvodina u njenom sastavu...Mapa je objavljena u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima u vezi sa kupovinom i prevozom robe iz jedne zemlje Evropske unije u drugu...Takva karta...

Nastavak na Kurir...

Provokacija ili neznanje?! Evropska komisija objavila kartu sa Vojvodinom u sastavu Hrvatske

Izvor: Svet, 19.Sep.2014

Na web stranicama Evropske komisije objavljena je neobična karta Evrope na kojoj se Hrvatska graniči s Rumunijom. Posledica ove geografske karte je da je  u sastav Lijepe naše uključena i Vojvodina!. Karta je objavljena u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima namenjena stanovnicima cele...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.