Kuršumlija: Mladić ukrao iz piljare 14 hiljada evra, maloletnik čuvao stražu

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2022, 13:50

Kuršumlija: Mladić ukrao iz piljare 14 hiljada evra, maloletnik čuvao stražu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su A. J. (2001) iz Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka, osumnjičenog za isto krivično delo, podneti krivičnu prijavu.

A. J. se sumnjiči da je 27. novembra ove godine provalio u jednu piljaru u okolini Kuršumlije i ukrao oko 14.000 evra i oko 4.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dinara, dok mu je sedamnaestogodišnjak, kako se sumnja, čuvao stražu.

Sumnja se da je A. J. evre sakrio i zadržao za sebe, dok je dinare podelio sa sedamnaestogodišnjakom.

Policija je u pretresu stana i drugih prostorija A. J. pronašla skoro sve evre i deo dinara i vratila vlasnici piljare.

A. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Identifikovan mladić koji je nožem povredio vršnjaka u Nišu

Izvor: RTS, 04.Dec.2022, 12:21

Policija u Nišu, identifikovala je devetnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je preksinoć nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo tri ubodne rane u predelu ruke devetnestogodišnjem mladiću. . Povređeni mladić je zbrinut u Kliničkom centru i otpušten na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.