Izvor: RTS, 04.Dec.2022, 12:21

Identifikovan mladić koji je nožem povredio vršnjaka u Nišu

Policija u Nišu, identifikovala je devetnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je preksinoć nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo tri ubodne rane u predelu ruke devetnestogodišnjem mladiću.
Povređeni mladić je zbrinut u Kliničkom centru i otpušten na kućno lečenje.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, saopštio je MUP. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON RASPRAVE IZVUKAO NOŽ Uhapšen mladić iz Niša koji je ranio tinejdžera nakon koškanja ispred dragstora

Izvor: Blic, 04.Dec.2022

Niška policija je, brzom i efikasnom akcijom identifikovala devetnaestogodišnjaka iz ovog grada koji se sumnjiči da je preksinoć nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo tri ubodne rane u predelu ruke takođe devetnestogodišnjem mladiću, saopštila je Policijska uprava Niš.

Nastavak na Blic...

Identifikovan 19-godišnji Nišlija koji je izbo vršnjaka

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2022

Niška policija identifikovala je 19-godišnjaka za koga sumnja da je nakon kraće verbalne rasprave izbo drugog 19-godišnjaka, zbog čega će protiv njega podneti krivičnu prijavu...Povređeni mladić je zbrinut u Kliničkom centru i otpušten na kućno lečenje, a napadač je identifikovan...On se...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.