Goran Đorđević – povratak na mesto uspeha: Dubočica mora u Srpsku ligu!

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Đorđević – povratak na mesto uspeha: Dubočica mora u Srpsku ligu!

Goran Đorđević, dojučerašnji trener kadeta Moravac Oriona, novi je šef stručnog štaba GFK Dubočice.

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđevića će u ekipi Moravac Oriona zameniti Pantelić i Grubić, a na početku rada u GFK Dubočica pomagaće mu Dušan Milutinović

Posle iznenadne smene dosadašnjeg trenera Miluna Pejića koja je usledila posle poraza od bojničke Puste Reke na domaćem terenu, novo lice na klupi prvoplasirane ekipe je nekadašnji igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Dubočice, OFK Beograda, u dva navrata Radničkog iz Niša, Žitorađe, Car Konstantina, ali i igrač sa zavidnom internacionalnom karijerom koju je gradio igrama u Ujpešt Doži u Mađarskoj i australiljskom Port Junajtedu, popularni Đole, spreman je da se uhvati u koštac sa trenutnim problemima i nastavi borbu za ulazak u Srpsku ligu.

Pre prihvatanja ponude najpre sam obavio razgovor sa kolegom Pejićem. o čijem radu imam samo reči hvale. jer je i kao igrač i kao trener imao zapažene rezultate i latio se rada u Dubočici kad gotovo niko nije hteo. Želim mu svu sreću u daljem radu“, kaže Đorđević u svom prvom intervjuu na mestu šefa stručnog štaba GFK Dubočica.

Što se tiče igračkog kadra Dubočice, većinu igrača zna, neke je i trenirao.

Ali će mi trebati par treninga da se uverim u kakvom stanju su trenutno. Dubočica je fudbalski brend Leskovca i smatram da imamo imperativ ulaska u Srpsku ligu, jer da nije tako, ne bih prihvatio rad u Dubočici s obzirom da me rad u klubu bez ambicija ne zanima. Očekuje nas trinaest utakmica do kraja i potrudićemo se da ostanemo na mestu na kom smo sada kako bi posle nekoliko godina u Leskovac vratili srskoligaški fudbal“, ističe.

Dubočica zauzima prvo mesto na tabeli fudbalske zone „Jug“ sa dva boda prednosti ispred drugoplasirane ekipe Pčinje iz Trgovišta. U narednom kolu, Dubočica gostuje poslednjeplasiranoj Lužnici u Babušnici.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovačke fudbalske turbulencije

Izvor: JUGpress.com, 20.Mar.2018

LESKOVAC..Na samom početku prolećnog dela fudbalskog prvenstva u fudbalskom Leskovcu došlo je do ozbiljnijih turbolencija...Posle subotnjeg kiksa na svom terenu, i neočekivanog poraza od bojničke Puste reke, rukovodstvo lidera na tabeli zone ,,Jug” leskovačke Dubočice, smenila je dosadašnjeg...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.