Željko i Jovana na Santoriniju

Izvor: Dzungla.org, 19.Jul.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko i Jovana na Santoriniju

Iako je još od početka jula na godišnjem odmoru, voditeljka Jovana Janković je tek početkom ove nedelje otputovala na odmor sa suprugom Željkom Joksimovićem, a sada uživaju na Santoriniju.

Lepo TV lice i muzička zvezda morali su da sačekaju da Željko završi sve svoje obaveze u studiju i da održi zakazane koncerte pre nego što otputuju iz Beograda.
On je nastupao na tradicionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << makedonskom festivalu piva. Posle više nego uspešnog koncerta u Prilepu za koji je, kako se nezvanično može čuti, dobio 25.000 evra, Željko je sa Jovanom otputovao na Santorini gde će provesti dve nedelje u tom elitnom letovalištu.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Jovana Janković,   Pivo

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.