NJU JE OSTAVIO ZBOG JOVANE! Željko se zabavljao sa našom VODITELJKOM čiji se  BLAM i danas prepričava

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:46

NJU JE OSTAVIO ZBOG JOVANE! Željko se zabavljao sa našom VODITELJKOM čiji se BLAM i danas prepričava

Svi je znate!

Voditeljka Adriana Čortan bila je zapažena od samog početka televizijske karijere, kada je počela da vodi "Siti" na TV Pink, ali je posebno interesovanje medija privukla svojom vezom sa jednom od najpopularnijih srpskih pop pevača, Željkom Joksimovićem.

Ipak, ova veza se nije lepo završila, jer je Željko sa njom raskinuo upravo zbog svoje supruge i njene koleginice Jovane Joksimović.

Kada su se Jovana i Željko upoznali pre 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina, oboje su bili u dugim vezama, ali su odlučili da ih prekinu jer su želeli da budu jedno sa drugim.

Adriana posle kraha trogodišnje veze je nastavila dalje, a kako je jednom prilikom istakla, sa Željkom nije ostala u dobrim odnosima i nema kontakt s njim.

Good morning 🌞🏊‍♂️ #volimjutro #namoru

A post shared by Adriana Cortan Simic (@adrianacortan) on Sep 14, 2020 at 1:00am PDT

Osim po vezi sa Joksimovićem, Čortanova je ostala upamćena i po tome što je Novi Sad nazvala "New Now" u želji da prevede naziv grada na engleski, a peh iliti blam, se i dalje prepričava.

Adriana se i dalje bavi poslom voditeljke i vodi jutarnji program televizije "Studio B", a pre dve godine na današnji dan, 23. septembra 2018. godine, udala se za svog izabranika, biznismena Nemanju Simića.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.