Jovana Janković: Želim da budem majka

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Janković: Želim da budem majka

Deca, pa posao - Laže svako ko kaže da ne bi voleo da se ostvari u ulozi roditelja. Nikada ne bih odustala od potomstva zbog karijere

Jovana Janković i u narednoj televizijskoj sezoni vodiće jutarnji program na Pinku. Lepa voditeljka u intervjuu za Press kaže da je napunila baterije na letovanju u Crnoj Gori i Grčkoj sa dečkom Željkom Joksimovićem i da je potpuno spremna da se zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << posla budi u cik zore.
Jovana tvrdi da nisu tačne čaršijske priče da je sa kolegom Srđanom Predojevićem trebalo da vodi autorsku večernju emisiju na ružičastoj televiziji.
- To je bila neproverena informacija koju su prenele dnevne novine. Bila sam zatečena kada sam to pročitala, jer nikad nije bilo priče o autorskoj večernjoj emisiji. Da sam želela da radim takav projekat, verovatno bih i radila. Sada radim ono što želim i dobro mi je. Inače, jutarnji program ne može da se vodi do kraja karijere. Kada dođe vreme za nove stvari, sigurno ih neću propustiti.
Srećni i zaljubljeni... Jovana sa dečkom Željkom Joksimovićem

Koliko ti posle godinu i po dana na Pinku nedostaje RTS, čije si zaštitno lice bila nekoliko godina?
- Generalno, nostalgična sam osoba. Rad na RTS-u bilo je divno iskustvo i lep period u karijeri. Da sam mislila da mi je tamo dobro onoliko koliko sam želela, ne bih nikada ni otišla. Svaki čovek treba da ide dalje. Ono što sam tražila, to sam i dobila.
Mediji navode da ste Željko Joksimović i ti na letovanju potrošili basnoslovnu svotu novca i da ste posetili više tropskih destinacija.
- To su izmišljotine. Bili smo tri nedelje u Crnoj Gori, a nakon toga naše odredište bila je Grčka odnosno Mikonos i Atina.
Kako komentarišeš to što je Jelena Karleuša kopirala odevnu kombinaciju koju si nosila na svadbi Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića?
- To je bila slučajnost! Podudarile smo se u izgledu jer u našem gradu ima svega nekoliko butika u kojima možeš dobro da se obučeš. Inače, Jelena je pomerila granice kada je reč o pojavljivanju u javnosti i o izgledu žene koja se bavi estradnim poslom. O njenom stilu mislim sve najlepše.
Kako ste se ti i Željko proveli na toj svadbi?
- Meni je bilo lepo! Mada, nisam ljubitelj svadbi, niti imam nekakav poseban odnos prema toj vrsti ceremonije. Ako jednoga dana rešim da upriličim takvu vrstu slavlja, tada ću razmišljati kako bi trebalo da izgleda.
Koja ti je omiljena Željkova pesma?
- Definitivno - „Ljubavi'.
Da li razmišljaš da se ostvariš u ulozi majke?
- Svako ko bi vam odgovorio ne, slagao bi vas. To su momenti u životu o kojima ne razmišljate da li će i kada da se dogode. Nikada ne bih zbog karijere odustala od potomstva. Dobra organizacija može da iznese i roditeljstvo i karijeru.
Medije okupiraju razvodi i raskidi poznatih, kao i afera Nataše Bekvalac s albanskim biznismenom. Kako ti gledaš na to?
- Živim svoj život i takve stvari me ne zanimaju.
Koliko te dotiču neistine koje se pišu o vama?
- Svako ima pravo da piše i priča šta želi. Mislim da bi naš pravosudni sistem trebalo da štiti javne ličnosti ukoliko se o njima pišu neistinite i neproverene informacije. Ako neko misli da ima prvo da remeti moj život, ja ću svoju pravdu, ukoliko smatram da sam u pravu, potražiti na sudu.
(Izvor: Press)
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Grčka

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.