SLUTI NA POMIRENJE?! Jovana Pajić novom objavom uzburkala javnost: Nije važno ako pogrešno odaberete

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 20:35

SLUTI NA POMIRENJE?! Jovana Pajić novom objavom uzburkala javnost: "Nije važno ako pogrešno odaberete"

Ko je shvatio dobro je shvatio.

Pevačica Jovana Pajić krajem prošle godine razvela se od Aleksandra Saleta Cvetkovića, frontmena "Tropiko benda", a sada je mnoge zaintrigirala objavom na društvenim mrežama.

Jovana i Sale razveli su se nakon deset godina braka, a kada se saznalo za njihov krah neko vreme nisu želeli da se oglašavaju u medijima. Pevačica je sada na svom Instagram storiju podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavu u kojoj ju je označila kuma, a u kojoj se, po svemu sudeći, pronašla.

- Odem juče kod kume i dobijem četiri parfema, Diorov puder, jastuk, pola kg raznih lekova i sobni trenažer. Naravoučenije: nije bitno ako u životu izaberete pogrešnog muža, bitno je da ne izaberete pogrešnu kumu - piše u objavi koju je objavila Jovana Pajić.

Ona i njen bivši suprug su, podsetimo, u braku dobili dve ćerke, Helenu i Đinu, o kojima nastavljaju zajednički da se brinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.