PREKINULA VIŠEGODIŠNJU MEDIJSKU PAUZU: Jovana Pajić u emisiji “Ami G Show” o tkriva zbog čega je odlučila da se vrati na muzičku scenu!

Izvor: Svet, 19.Nov.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINULA VIŠEGODIŠNJU MEDIJSKU PAUZU: Jovana Pajić u emisiji “Ami G Show” o tkriva zbog čega je odlučila da se vrati na muzičku scenu!

Najbolja zabava očekuje vas i ovog utorka uod 23 časa u autorskoj emisiji Ognjena Amidžića, “Ami G Show”.
Posle višegodišnje medijske ilegale, u studio dolazi novi vokal popularnog ženskog benda “Ministarke”, Jovana Pajić. Ona je poslednjih godina bila posvećena suprugu Saletu Cvetkoviću i ćerkama Heleni i Đini, a zbog čega je napravila toliku pauzu u karijeri i zašto je odlučila da se vrati na muzičku scenu, Jovana će otvoreno govoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u emisiji “Ami G Show”.
Mirka Vasiljević će otkriti kako sa suprugom Vujadinom Savićem proživljava istorijske dane srpskog fudbala nakon što je Crvena zvezda pobedila Liverpul u Ligi šampiona.
Dva prijatelja, Milan Kalinić i Milan Vasić govoriće o novim pozorišnim predstavama, a kao što ste do sada navikli, sa njima je dobra zabava u studiju zagarantovana.
Ognjen je pred njih postavio najluđe izazove, a kako su odgovorili na njih saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.
Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show” u utorak 20. novembra od 23 časa samo na TV Pink!
SvetInstagram
The post PREKINULA VIŠEGODIŠNJU MEDIJSKU PAUZU: Jovana Pajić u emisiji “Ami G Show” o tkriva zbog čega je odlučila da se vrati na muzičku scenu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.