ODE SREĆKO! Jovana Pajić podelila snimak sa kćerkom! Hrabro podnela intervenciju u ORDINACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 18:18

"ODE SREĆKO!" Jovana Pajić podelila snimak sa kćerkom! Hrabro podnela intervenciju u ORDINACIJI

Sve je isto, kao i za vreme brak...

Kao bomba odjeknula je vest da su se razveli Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko. Međutim, o njihovom razlazu spekulisalo se poslednjih meseci i bilo je pitanje trenutka kada će se bračni par oglasiti sa zvaničnim saopštenjem da je njihovom braku došao kraj (detaljnije OVDE).

Oboje su medijima poslali dopis, a pravi razlog za krah njihovog braka je ostao nepoznat.

Čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bivši bračni par odlično funkcioniše nakon kraha braka. Njih dvoje su sa ćerkama Helenom i Đinom živeli u beogradskom naselju Vojvoda Vlahović u Beogradu, a naslednice trenutno žive sa majkom, ali često provode vreme i sa ocem

O zajedničkim trenucima svedoče brojne objave i Insta storiji sa obe strane, a Jovana je danas iznenadila pratioce sa dva snimka iz zubarske ordinacije.

Njenoj naslednici je izvađen mlečni zub, a po svemu sudeći ona je sve hrabro podnela.

- Ode Srećko - napisala je uz emotikon koji se smeje ponosna mama Jovana.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.