KOJU PEVAČICU LJUBI SALE TROPIKO NAKON RAZVODA OD JOVANE PAJIĆ? SD paparaco ih ulovio zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 22:14

KOJU PEVAČICU LJUBI SALE TROPIKO NAKON RAZVODA OD JOVANE PAJIĆ? SD paparaco ih "ulovio" zajedno

Širok osmeh i dobar razlog za čestitanje.

Nikos Vertis, grčki pevač, čije pesme na popularnom YouTube-u beleže više od 500 miliona pregleda, održava svoj prvi solistički koncert u Beogradu na Tašmajdanu.

Na koncertu su se pojavile mnogobrojne domaće zvezde koje su došle da uživaju u grčkoj muzici.

Među njima su bili i Milica Pavlović i Aleksandar Cvetković poznat kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sale Tropiko.

Oni su se srdačno pozdravili poljupcem u obraz i malo popričali uz široki osmeh. Sale ima razloga da čestita Milici jer je izašao njen 5. studijski album "Lav", a mnoge pesme su odmah ušle u balkanski trending listu na muzičkim platformama.

Milica je bila super raspoložena te je jedan poljubac poslala i novinarima.

Godine 2021. je odjeknula kao bobma vest da se nakon 9 godina razvode Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko. ja Međutim, o njihovom razlazu spekulisalo se nekoliko meseci nakon zvanične objave iako su dosta dugo važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. Razlog njihovog rastanka nikada nisu javno saopštili, već su tom prilikom zamolili medije za privatnost. Razveden par je ostao u prijateljskim odnosima te su nastavili u javnosti jedno o drugom da pričaju samo lepe stvari. Jovana i Sale su u braku dobili dve ćerke, čijem odgajanju su ostali i dalje posvećeni.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.