Jovana Pajić otkazala medeni mesec

Izvor: Svet, 06.Dec.2011, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Pajić otkazala medeni mesec

naslov: 
Jovana Pajić otkazala medeni mesec



excerpt: 
Pevačica i bivša učesnica "Farme" otkriva da će u aprilu sledeće godine dobiti ćerku...


izvor: 
Novosti


tekst clanka: 
Folk pevačica i bivša učesnica "Farme" Jovana Pajić, koja se nedavno obavezala na večnu ljubav dugogodišnjem dečku Aleksandru Cvetkoviću, pevaču grupe "Tropiko bend", otkrila je da će uskoro dobiti ćerku. Novopečeni bračni par, koji zbog pevačicine trudnoće nije uspeo da ode na medeni mesec, postaće roditelji 2. aprila, kada je određen termin za porođaj.
"U medijima se spekulisalo o polu deteta pre nego što smo mi znali, ali pre svadbe dobili smo informaciju da je reč o devojčici", rekla je Jovana Pajić, koja je dobrim vladanjem i lepim vaspitanjem na "ružičastoj farmi" postala miljenica publike.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovana Pajić: Rodiću devojčicu 2. aprila

Izvor: S media, 06.Dec.2011

Pevačica i bivša učesnica „Farme“ otkazala medeni mesec i otkriva da će ona i Aleksandar Cvetković u aprilu sledeće godine dobiti ćerku.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.