Jovana Pajić i Aca Tropiko dobili drugo dete

Izvor: Tracara.com, 19.Apr.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Pajić i Aca Tropiko dobili drugo dete

Jovana i Sale već imaju jednu ćerku – Helenu (foto: Facebook) Pevačica Jovana Pajić i frontmen grupe Tropiko benda, Aleksandar Cvetković, dobili su juče ujutru drugo dete. Pevačica je u Višegradskoj na svet donela još jednu devojčicu. “Presrećan sam, preuzbuđen, prezadovoljan… Čini mi se da ne hodam, nego letim. Toliko lepih stvari mi se dešava, ovo mi je najlepši period života do sad! Voleo bih da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nam svaki dan počinje lepim vestima kao što je to bilo predhodnih dana, pa i danas”, rekao je Sale za Alo, i dodao da još uvek ne znaju kako će se beba zvati. “Što se imena tiče, to sam ostavio mami, pa kad Jovana smisli, i to ćemo saznati”, kaže pevač. Mi porodici šaljemo najlepše čestitke. Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net!
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Estrada na okupu: Ovako je Sale Tropiko proslavio rođenje ćerke (FOTO+VIDEO)

Izvor: Story, 19.Apr.2016

Supruga popularnog muzičara, pevačica Jovana Pajić, juče je na svet donela njihovu drugu ćerkicu, a evo kako je ponosni tata proslavio ovaj veliki događaj.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.