VLADA JE SVE URADILA!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2011, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA JE SVE URADILA!

Potpredsednica DS Jelena Trivan upozorila je da je odluka Evropskog saveta da Srbiji odloži davanje statusa kandidata za EU postala tačka predizbornog pozicioniranja opozicije, bilo onih koji tvrde da je moglo brže i bolje, bilo onih koji ...

BEOGRAD - Odgovorno.

Potpredsednica DS Jelena Trivan upozorila je da je odluka Evropskog saveta da Srbiji odloži davanje statusa kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za EU postala tačka predizbornog pozicioniranja opozicije, bilo onih koji tvrde da je moglo brže i bolje, bilo onih koji potvrđuju da nam nije mesto u EU.

- Ono što je vlada učinila u pregovaračkom procesu i u procesu evropskih integracija, potpuno je i do kraja u skladu sa Ustavom, i nismo mogli ni više ni bolje - rekla je Trivanova i istakla da je DS spreman da podnese odgovornost za svaku učinjenu grešku.

Prema njenim rečima, istina koju građanima treba reći jeste da je status kandidata odložen jedino i isključivo zbog pitanja Kosova, a ne zbog reformskih procesa, što je, kako je rekla, jasno napisano u zaključku EU.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.