Trivanova ima previše uloga

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivanova ima previše uloga

DS najverovatnije neće ubuduće imati portparola, već će za poslove ”zastupanja” partije u medijima biti zadužen šef informativne službe.

Demokratska stranka najverovatnije neće ubuduće imati portparola, već će za poslove ”zastupanja” partije u medijima biti zadužen šef informativne službe, saznaju ”Novosti”.

Atifeje Jahjaga predsednica Kosova

Ta partijska pozicija trenutno je upražnjena, a do izbora nove osobe koja će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ”lice” stranke u javnosti, to će nastaviti da radi aktuelni portparol Jelena Trivan.

Međutim, u vrhu demokrata planiraju da najkasnije u narednih nekoliko nedelja imenuju šefa informative.

DS S: Nećemo na miting SNS-a

Naime, Trivanova, koja je na stranačkim izborima u decembru sela u potpredsedničku fotelju, prošle nedelje izabrana je i za predsednicu skupštinskog odbora za kulturu. U vrhu DS je procenjeno da će biti sve teže da se bavi i portparolskim poslom.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.