Trivan: SNS nema šta da ponudi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: SNS nema šta da ponudi

Srpska napredna stranka će izaći na ulice sa stiroporom, a mi sa merama za oporavak zemlje, izjavila je potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan.

"Građani će, na osnovu toga, proceniti da li žele da sede na zemlji ili će dati punu podršku vladi na narednim redovnim parlamentarnim izborima sledeće godine", rekla je ona u intervjuu za beogradske medije.

Trivan je ocenila da će za april najavljeni protesti "samo doprineti demistifikaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << SNS koja nema šta da ponudi", a da će vlada "za to vreme pokušati da dovede zemlju do kandidature" za članstvo u EU.

"Putovanja u Brisel ne čine nekoga evropskim političarem. Sve dok ta stranka ispunjavanje evropskih standarda naziva ispunjavanjem diktata iz Brisela, to govori da su u pravu svi koji tvrde da se nisu puno promenili oni koji su nekada nazivali izdajnicima sve koji su sarađivali sa Evropom", rekla je Jelena Trivan.
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.