Službeni glasnik – najbolji izdavač 2016. godine!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jan.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Službeni glasnik – najbolji izdavač 2016. godine!

Službeni glasnik proglašen je za najboljeg izdavača u 2016. godini po oceni žirija Biblioteke grada Beograda. Od dolaska Jelene Trivan na mesto direktora, Službeni glasnik je dobio 25 nagrada i višestruko uvećao poslovnu dobit.

Povodom godišnjice Biblioteke grada Beograda nagrade su uručene u sredu, 11. januara.

Foto: Promo

U obrazloženju se navodi da je Službeni glasnik po kvalitetu i žanrovskoj strukturi svojih izdanja, po uticaju u naučnim i umetničkim krugovima, značajan srpski izdavač, zaslužan za afirmaciju kulturnog nasleđa, ali i savremenih tokova u kulturi.

(Telegraf.rs/ PR)


Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIBLIOTEKA GRADA BEOGRDA: Najbolji izdavač u 2016. godini - Službeni glasnik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2017

Žiri doneo odluku..Službeni glasnik proglašen je za najboljeg izdavača u 2016. godini po oceni žirija Biblioteke grada Beograda. Od dolaska Jelene Trivan na mesto direktora, Službeni glasnik je dobio 25 nagrada i višestruko uvećao poslovnu dobit...Povodom godišnjice Biblioteke grada Beograda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.