Mediji: Postupak protiv Trivanove zbog prodaje stana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2012, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Postupak protiv Trivanove zbog prodaje stana

BEOGRAD -

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je u ponedeljak postupak vanredne provere imovine poslanice Demokratske stranke Jelene Trivan, nakon navoda da je krajem prošle godine prodala stan u Beogradu za 80.000 evra, koji nije prijavila Agenciji, piše sutrašnji "Blic".

"Trivanova nije bila na redovnom planu provere imovine prošle godine, ipak, nakon informacija koje su objavljene u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moramo da reagujemo", rečeno je "Blicu" u Agenciji.

List navodi da je sajt "Pištaljka" objavio da je ugovor o kupoprodaji stana zaključen 23. decembra 2011. godine, a da su ga potpisali prodavac Jelena Trivan i kupac Zoran Tešić. Trivanova stan u Učiteljskom naselju, međutim, nije prijavila Agenciji, što je prema zakonu morala da učini još početkom 2010.

Trivanova je za "Blic" kazala da će "podneti potrebnu dokumentaciju koja dokazuje da nije prekršila zakon".

"Verujem institucijama i želim da Agencija, a ne mediji, bude ta koja će utvrditi tačnost onoga što je objavljeno o meni. Svakome je jasno da to nema veze s prijavom imovine, nego sa sveopštim trendom diskreditacije ljudi", zaključila je Trivanova.

Ukoliko se nakon provere ispostavi da je poslanica DS prikrivala imovinu, protiv nje će biti podneta krivična prijava, a po zakonu preti joj od šest meseci do pet godina zatvora, piše "Blic".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postupak protiv Trivanove

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2012

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak vanredne provere imovine poslanice Demokratske stranke Jelene Trivan, nakon navoda da je krajem prošle godine prodala stan u Beogradu za 80.000 evra, koji nije prijavila Agenciji.

Nastavak na Radio 021...

Postupak protiv Trivanove zbog prodaje stana

Izvor: S media, 30.Okt.2012

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je u ponedeljak postupak vanredne provere imovine poslanice Demokratske stranke Jelene Trivan, nakon navoda da je krajem prošle godine prodala stan u Beogradu za 80.000 evra, koji nije prijavila Agenciji, piše "Blic"..."Trivanova nije bila na redovnom planu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.