Jelena Trivan v. d. Službenog glasnika

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Trivan v. d. ''Službenog glasnika''

Nekadašnja visoka funkcionerka DS Jelena Trivan imenovana je za v.d. direktora JP “Službeni glasnik“. Kako saznaju beogradski mediji, na ovu funkciju Trivanovu je danas imenovala Vlada Srbije.Na mestu direktora JP “Službeni glasnik” do sada je bio dr Radoš Ljušić, koji je za ''Blic'' potvrdio da više nije na mestu direktora “Službenog glasnika”.''Tačno je da ja od danas nisam više na čelu “Službenog glasnika” i da je Jelena Trivan postavljena za v.d. direktora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << O razlozima neću da govorim jer sam dao reč čoveku koji me na ovo mesto i postavio. Zamoljen sam da se povučem i da ćutim'', rekao je Ljušić za beogradski list, istakavši da se on vraća na posao koji je obavljao do pre direktorovanja u “Službenom glasniku”, na beogradski Univerzitet.Trivanova je po struci profesor književnosti. Bila je dugogodišnji funkcioner DS i njihov poslanik. Posle sukoba u DS ona je početkom prošle godine napustila tu stranku.(Blic)
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jelena Trivan v.d. direktora "Službenog glasnika"

Izvor: Press, 27.Jan.2015

Nekadašnja visoka funkcionerka DS Jelena Trivan potvrdila je danas Tanjugu da je imenovana za v.d. direktora JP "Službeni glasnik". . Kako prenose beogradski mediji, Trivanovu je na tu funkciju danas imenovala Vlada Srbije.. . Na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.