Izvor: Radio 021, 13.Jan.2020, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Trivan ponovo direktorka Službenog glasnika

Aktuelna direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan, izabrana je ponovo za direktorku ovog javnog preduzeća, objavljeno je u rešenju o imenovanju u Službenom glasniku od 11. januara.

Prvi put je Trivan na čelo ovog javnog preduzeća izabrana 2015. godine.

Konkurs za novog direktora raspisan je u oktobru prošle godine.

Prema pisanju Istinomera, Trivan je rođena 1973. godine u Kosovskoj Mitrovici. Odrasla je u Prištini, a nakon toga je živela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Kragujevcu gde je završila gimnaziju. Diplomirala je 1996. godine na Filološkom fakultetu u Beogradu. Završila je specijalističke studije u Briselu "Evropske institucije i struktura EU”.

Otac joj je bio profesor na Pravnom fakultetu, a majka sudija. Nakon petooktobarskih promena počinje da radi u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, na mestu zamenice Rasima Ljajića, gde je ostala do 2006. godine.

Od 2004. predstavljala je Srbiju u Komitetu za ljudska prava Saveta Evrope.

Autor: Nova ekonomija

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.