Izvor: S media, 07.Sep.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Trivan podnela ostavku!

Dan pred sednicu Glavnog odbora Demokratske strake Jelena Trivan podnela je ostavku na mesto potpredsednice te stranke.

Kako se navodi u pisanoj ostavci Jelene Trivan "stvarni poraz DS nije se dogodio na izborima nego onda kada je DS počela da se bavi sobom, a da zaboravlja građane koji su za nju glasali i svoje članove."

Dalje navodi da su članovi stranke mesecima preživljavali politički >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << progon, ostajali bez posla, trpeli pretnje i ucene, a da Demokratska stranka nema snage da tome stane na put i zaštiti svoje ljude od kojih je unutarstranačka polemika postala važnija.

Ona smatra da se na javnoj sceni događa linč demokrata, a da svi ćute boreći se da samo njih ta lavina ne proguta:

"Ime za pobede, čovek kome dugujemo uspehe, naše stranačke i lične, Boris Tadić pokušava se učiniti odgovornim za sve", navodi se u pisanoj ostavci Jelene Trivan.

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.