Izvor: Danas, 20.Apr.2023, 08:46

CINS: Filološki fakultet proverava da li je Jelena Trivan plagirala doktorat

Stručna komisija Filološkog fakulteta u Beogradu ispitivaće da li je savetnica premijerke i nekadašnja direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan plagirala svoj doktorat, saznaje CINS.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fomirana komisija koja će proveriti da li je Jelena Trivan plagirala doktorat

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2023

Stručna komisija Filološkog fakulteta u Beogradu ispitivaće da li je savetnica premijerke i nekadašnja direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan plagirala svoj doktorat.

Nastavak na Radio 021...

„Slobodno mi možete osporavati i osnovnu školu“: Jelena Trivan reagovala na saznanje CINS-a da Filološki fakultet proverava da li je plagirala doktorat

Izvor: Danas, 20.Apr.2023

U potpunosti razumem medije u vlasništvu United grupe koji vode orkestriranu kampanju protiv mene i znam da sam im sada posebno draga meta jer sam direktor Telekoma Srpske, a budući da oni Telekom grupu ne vide kao poslovnog konkurenta, već neprijatelja sa kojim vode rat, ne birajući sredstva, navodi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.