Izvor: Scandal.rs, 06.Apr.2020, 21:28

UFFF, KARLEUŠA U TOPLESU! Gole grudi nemirno vire – Jelena nikad VRELIJA! (FOTO)

Jelena Karleuša se trudi da dovede svoju liniju do savršenstva te je trenutno na posebnom režimu ishrane. Možemo primetiti da pevačica izgleda bolje nego ikada. Sudeći po njenim fotografijama nameće se zaključak da vredno trenira.

Pevačica je otkrila da je uspela da dovede svoje telo do savršenstva bez gladovanja uz savetovanje i motivaciju nutricioniste.

PROČITAJTE JOŠ: >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Jelena Karleuša se istopila! Ni trunke sala na stomaku nema!

PROČITAJTE JOŠ: Dušica Jakovljević UHVAĆENA NA DELU sa njim – Ovo je njen dečko (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Boba Živojinović se ugojio! Brena šizi! „Prestani da jedeš toliko, strefiće te šlog!“

Jedna od fotografija koja je pokrenula lavinu komentara je ona na kojoj pevačica smelo pozira u izazovnoj pozi u toplesu. Jelena Karleuša je na fotki potpuno obnažena u gornjem delu tela, dok na sebi ima samo otkopčane farmerke. Ova fotografija je rasplamsala maštu njenim pratiocima, a pozitivni komentari samo su se nizali ispod slike.

Junk in the trunk 👖

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 5, 2020 at 2:08pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.