Šok na sceni: Hurricane gošće na Karleušinom koncertu, evo šta pevaju

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2020, 21:21

Šok na sceni: Hurricane gošće na Karleušinom koncertu, evo šta pevaju

Svi oni koji večeras prate koncert Jelene Karleuše na YouBox aplikaciji ostali su u potpunom šoku, kada su se na sceni pojavile devojke iz grupe Hurricane. U jednom trenutku koncerta, začuli su se taktovi hit pesme Hasta la Vista, sa kojom je Hurricane trebalo da nas predstavljaju na Eurosongu. Ispred metalnih buradi na kojima je bilo ispisano JK, pojavile su se Ksenija Knežević, Ivana Boom Nikolić i Sanja Vučić. Njima se pridružila i  >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Jelena Karleuša, te su zajedno izvele, nesumnjivo, hit godine. OMG BITCHSJSJSJSJSJ SHE DID THAT!!! pic.twitter.com/Ltnj5JpxQQ — Nikola (@nxxck) May 24, 2020 Odmah posle toga, devojke su zapevale Karleušinu pesmu Baš je dobro biti ja. Nakon ove numere, Hurricane su uživo izvele i drugi singl, Avantura. The post Šok na sceni: Hurricane gošće na Karleušinom koncertu, evo šta pevaju appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Iznenađenjima nikad kraja: Karleuša izvela Milicu Pavlović na scenu

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2020

Ništa manje od spektakla večeras na aplikaciji YouBox, gde je u toku koncert Jelene Karleuše. Posle grupe Hurricane, sa kojima je otpevala dve numere, Jelena je na scenu izvela seksi senjoritu, Milicu Pavlović, a razumljivo, otpevale su jedan od najvećih Miličinih hitova – Seksi senjorita. Odmah...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.