Iznenađenjima nikad kraja: Karleuša izvela Milicu Pavlović na scenu

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2020, 21:42

Iznenađenjima nikad kraja: Karleuša izvela Milicu Pavlović na scenu

Ništa manje od spektakla večeras na aplikaciji YouBox, gde je u toku koncert Jelene Karleuše. Posle grupe Hurricane, sa kojima je otpevala dve numere, Jelena je na scenu izvela seksi senjoritu, Milicu Pavlović, a razumljivo, otpevale su jedan od najvećih Miličinih hitova – Seksi senjorita. Odmah po izvođenju ovog singla, dve koleginice zapevale su Jeleninu pesmu Ludača. Jelena Karleuša u ovom trenutku drži koncert na aplikaciji YouBox, a prema statistici ove aplikacije, gotovo 80 hiljada ljudi prati je uživo. The post Iznenađenjima nikad kraja: Karleuša izvela Milicu Pavlović na scenu appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SCANDAL! donosi: JK & Hurricane! Se*s UŽIVO! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2020, 14:09

SCANDAL! paparaco u akciji! 24. maj, Dobanovci, Heliodrom Na svoj koncert koji je održala uživo za aplikaciju YouBox Jelena Karleuša pozvala je i grupu Hurricane! Koncert je održan u nedelju, a ekipa SCANDALA! je na jednoj od proba uspela da slika samo deo koncerta na kojem je gostovala i grupa Hurricane....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.