Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2020, 14:09

NOVI SCANDAL! donosi: JK & Hurricane! Se*s UŽIVO! (FOTO+VIDEO)

SCANDAL! paparaco u akciji! 24. maj, Dobanovci, Heliodrom Na svoj koncert koji je održala uživo za aplikaciju YouBox Jelena Karleuša pozvala je i grupu Hurricane! Koncert je održan u nedelju, a ekipa SCANDALA! je na jednoj od proba uspela da slika samo deo koncerta na kojem je gostovala i grupa Hurricane. Da je Jelena s The post NOVI SCANDAL! donosi: JK & Hurricane! Se*s UŽIVO! (FOTO+VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! paparaco! Miloš Biković ŠIKA LI ŠIKA!

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2020

SCANDAL! paparaco u akciji! 17. maj, Šimanovci BIKOVIĆ NE ČEKA DA MU SIPAJU! Miloš Biković baš voli da popije.,. Ekipa SCANDALA! se u to uverila kada je gostovao u emisiji Ognjena Amidžića! Ko bi rekao da onako fini dečko koristi svaku pauzu da dospe viski… Ne verujemo da on cirka od treme,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.