Sjaši s mene Karleuša i Nući ponovo u ratu, Jelena na repera udarila nikad brutalnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 14:22

"Sjaši s mene" Karleuša i Nući ponovo u ratu, Jelena na repera udarila nikad brutalnije

Sukob između Jelene i Nućija nastao je nedavno, a iako se činilo da su se nakon nekoliko prozivki stvari smirile, izgleda da je njihov sukob obnovljen.

Jelena Karleuša je obnovila rat sa treperom Igorom Panićem Nućijem, nakon što mu je odgovorila putem svog Instagram storija, jer ju je prozvao u jednom od intervjua koje je dao.

Kako kaže, odlučila je da mu se obrati jer je stalno pominje.

- Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 'Ajde ti lepo sjaši s' mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je - napisala je JK na "storiju".

Nući je tek nedavno otkrio da se osetio prozvanim od strane Karleuše, pa je kako kaže, morao i da joj odgovori:

- Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno - prenosi Informer.

Podsećanja radi, čitava drama započela je nedavno kada je Jelena prilikom jednog gostovanja u emisiji spomenula Nućija u negativnom kontekstu:

- ...Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - pričala je ona za K1, na šta je on na svom Instagramu odreagovao rečima:

- Šta njake ova Karli? - napisao je tad treper na svom Instagramu, a ubzo je usledio i odgovor.

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama i radi za 100 evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri - uzvratila je Jelena.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.