Saradnica Jelene Karleuše OŠURILA po Mariji Šerifović i Sajsi MC nakon glasanja na PZE - Neprofesionalno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 12:22

Saradnica Jelene Karleuše OŠURILA po Mariji Šerifović i Sajsi MC nakon glasanja na "PZE" - Neprofesionalno...

Takmičenje izazvalo lavinu neslaganja.

U finalnoj večeri "Pesme za Evroviziju", odlučeno je ko će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj "Evroviziji" u Malmeu. Boje Srbije u Švedskoj će ove godine braniti Teya Dora sa numerom "Ramonda".

Još od objavljivanja numera koje će se naći u trci za predstavljanje na ovom takmičenju, mišljenja publike su bila poprilično podeljena. Pažnja publike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre polufinala bila je usmerena na Teya Doru i Breskvicu, a nakon polufinalnih nastupa izdvojile su se i Zorja i Konstrakta.

Po broju glasova publike Breskvica je trebalo da predstavlja Srbiju, a Teya Dora da bude drugoplasirana. Međutim, u zbiru sa glasovima žirija rezultat je bio na Teya Dorinoj strani. Ostvarila je 22 poena i tako postala nova predstavnica Srbije na "Evroviziji".

Odmah nakon donesene odluke, mnoge kolege iz sveta muzike čestitale su Teya Dori na rezultatu, ali bilo je i onih koji čini se nisu baš oduševljeni predstavnicom.

Međutim, javne ličnosti, ne deluju kivno na Teya Doru direktno, već kritike više idu ka stručnom žiriju.

Podsetimo se, kompozitor, Dragan Brajović Braja, u svojoj objavi na društvenoj mreži "X" nazvao je Sajsi MC "drugosrbijanskim čedom" i "srbomrscem", te istakao da je ne smatra podobnom da odlučuje. Sada se, takođe putem "Iksa", koleginicama direktno obratila i reperka Mimi Mercedez.

Reperka se obratila direktno Mariji Šerifović i Sajsi MC, nakon Marijinog objavljivanja videa uz opis - Nema na čemu!

- Treba da glasa ko kako hoće, ali ovo likovanje je u najmanju ruku neprofesionalno. Slavili bi te na "Tviteru" i bez toga. - napisala je Mimi.

Podsetimo se, Mimi Mercedez, kao i Sajsi MC usko su sarađivale na poslednjem albumu srpske pop dive Jelene Karleuše "Alfa".

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.