Olivera Kovačević prokomentarisala Jelenino pevanje, Karleuša uzvratila!

Izvor: Tracara.com, 16.Maj.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera Kovačević prokomentarisala Jelenino pevanje, Karleuša uzvratila!

(foto: Screenshot/Instagram/karleusastar) Urednici Zabavnog programa RTS-a Oliveri Kovačević je verovatno već preko glave pitanja zbog čega nikako da pošaljemo Jelenu Karleušu na Eurosong pa je konačno dala odgovor koji je znala da svi očekuju od nje, ali ga se sve dosad uzdržavala.“Na Evroviziji se peva uživo, toga svi moraju da budu svesni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Treba nam neko ko može da iznese pesmu. Ako postoji adekvatna kompozicija za nju, sve je okej”, odgovorila je Olivera za Blic. Kako se Jelena već neko vreme oporavlja od operativnog zahvata i nema je mnogo na društvenim mrežama, u njenu odbranu je stala majka Divna Karleuša. “Olivera ‘Klopka’ je ‘neopevana’ dalabu… Znaće ona šta znači ‘neopevana’, ona i Marica se razumeju u pevanje i muziku.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

TI SI NEOPEVANA BUDALA! Divna Karleuša zbog ćerke javno oplela po Olji Kovačević! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017

Nakon fijaska Srbije na "Evrosongu" javnost je masovno počela da komentariše kako je RTS na takmičenje trebalo da pošalje Jelenu Karleušu...Među zagovornicima te ideje bila je i Marija Šerifović, a onda se oglasila urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević sa sledećom izjavom:..Prinstkrin:...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.