Pljušte uvrede! Divna Karleuša: Olja Kovačević je neviđena budala!

Izvor: Svet, 16.Maj.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte uvrede! Divna Karleuša: Olja Kovačević je neviđena budala!

Ne smiriju se strasti oko ne baš sjajnog plasmana Tijane Bogićević na ovogodišnjem Eurosongu.
Poznato je da je Jelena Karleuša bila protiv takvog izbora, pa je kritikovala Tijanu, i prema nekim navodima, čak je želela da ona zauzme njeno mesto u Ukrajini.
Međutim, JK nije otišla na takmičenje, a tim povodom oglasila se i njena majka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Divna Karleuša, koja je na društvenim mrežama osula paljbu po Oliveri Kovačević, urednici zabavnog programa RTS-a.

Divna je verovatno uvređena jer je Olivera Kovačević izjavila da Jelenu Karleušu RTS nije poslao na Eurosong jer se tamo peva uživo.
Svetsvet, facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PALE TEŠKE REČI: Divna Karleuša izvređala Oliveru Kovačević i to JAVNO!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2017

...Naime, njena ćerka, Jelena Karleuša bila je protiv ovogodišnjeg izbora, pa je kritikovala Tijanu, a po nekim navodima, i poželela da zauzme njeno mesto na ovom prestižnom takmičenju, zbog čega su je optuživali, pa čak i vređali..Tim povodom, oglasila se Divna Karleuša i osula paljbu na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.