Oglasila se Olivera Kovačević povodom učešća Jelene Karleuše na Evroviziji! FOTO

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se Olivera Kovačević povodom učešća Jelene Karleuše na Evroviziji! FOTO

Želja mnogih građana je da nas na Evroviziji predstavlja pop diva Jelena Karleuša, a ovi zahtevi zapalili su internet posle neuspeha Tijane Bogićević u Kijevu.

Mnogi su ubeđeni da bi nas JK dostajnstveno predstavila na sceni popularnog muzičkog takmičenja, jer na svojim nastupima uvek pruži neviđeni, svetski performans, oglasila se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Olivera Kovačević ispred RTS-a i rekla šta misle o toj ideji. Olivera je nedavno u intervjuu za "Blic" otkrila kako Jelena nikad do sada nije poslala svoju kompoziciju, da bi uopšte mogla da uđe u izbor za predstavnika Srbije na ovom prestižnom takmičenju.

✨✨✨

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 16. Апр 2017. у 2:09 PDT

U intervjuu koji je dala za jedan dnevni list, urednica Zabavnog programa na RTS, Olivera Kovačević, odgovorila je na ideju Marije Šerifović da se Karleuša pošalje na Evroviziju. - Na Evroviziji se peva uživo, toga svi moraju da budu svesni. Treba nam neko ko može da iznese pesmu. Ako postoji adekvatna kompozicija za nju, sve je okej - rekla je Olivera.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.