Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon pet godina pauze: Karleuša objavila dvije nove pjesme

Pjevačica Jelena Karleuša je, nakon pauze od pet godina kada je u pitanju njena muzička karijera, predstavila dvije nove pjesme.

Radi se o dva dueta i to sa Acom Lukasom i bugarskim pjevačem Azisom, koji su juče objavljeni.

Jelena je u finalu takmičenja “Zvezde Granda” premijerno, spektakularnim nastupima, izvela svoje dvije nove pjesme.

Ona u kojoj Karleuša pjeva sa Lukasom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nosi naziv “Bankina”, dok je pjesma “Ostavljam te”, nastala u saradnjim sa Bugarinom.

Nakom pauze od punih pet godina, publika je sa nestrpljenjem iščekivala dva snigla, a u nastavku poslušajte kako oni zvuče.



Osim novih pjesama, popularna pjevačica juče je imala još jedan razlog za slavlje a to je deveta godišnjica braka sa fudbalerom Duškom Tošićem. Par se vjenčao 2008. godine, i imaju dvije kćerke, Atinu i Niku.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Karleuša "prepevala" albansku pesmu? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017, 10:31

Duet sa Azisom premijerno izveden u finalu takmičenja Zvezde Granda, navodno podseća na pesmu albanske pevačice Alme Abdiu...Spektakularan nastup Jelene Karleuše sa Acom Lukasom, potom i, putem video snimaka sa bugarskim pevačem Azisom, oborio je rekorde po gledanosti na YouTube-u, a onda je otkriveno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.