NOVA ALFA I OMEGA? Mlada pevačica ISKOPIRALA Jelenu Karleušu, ŠOKANTNA MODIFIKACIJA isplivala javno

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:14

NOVA ALFA I OMEGA? Mlada pevačica ISKOPIRALA Jelenu Karleušu, ŠOKANTNA MODIFIKACIJA isplivala javno

Mlada zvezda uvela velike promene na sebi - od promene boje kose, garderobe, šminke pa i najsitnijih detalja koji su jako upečatljivi.

Pop diva i jedno od najvećih imena u muzičkoj industriji, Jelena Karleuša, zajedno sa suprugom Duškom Tošićem, sa kojim ima dvoje dece (ćerke Atinu i Niku) čini dvojac koji i dan danas puni medijske stupce.

Njihova pojava uvek privuče svu pažnju, te se njihove odevne kombinacije uvek prepričavaju.

Mnogima JK služi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao uzor i inspiracija, a čini se da je ovoga puta mlada pevačica Mahrina pronašla ideju kod starije koleginice.

Jelena je u jednom od njenih spotova sa novog albuma, kao i na samoj promociji imala bele obrve kao modni detalj koji je bio jako upečatljiv.

Mahrina je poželela identične bele obrve. Pored obrva, Cvetkovićeva je stavila i novu dugačku periku takođe bele boje sa detaljom šljašteće ogrlice oko vrata.

"Alfa i Omega", "Kopiraš Karleušu", "Kopiraš JK", nizali su se komentari na mreži.

🥲

♬ original sound - mahrinaye

Srbija Danas/društvene mreže
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.