Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 17:31

Mala crna haljina istakla sve atribute: Karleuša svojim modnim odabirom ukrala sve poglede (foto)

Stajling Jelene Karleuše na koncertu fascinirao
Dragana Mirković je sinoć održala prvi koncert u beogradskoj Areni, a među prvima koji su došli da je podrže i uživaju u njenim hitovima bila je i Jelena Karleuša koja je snimljena pri dolasku na koncert.
Antonio Ahel/ATAImages

Mala crna haljina, modni klasik – Stajling Jelene Karleuše oduševio Kada se pojavila pred Arenom svi pogledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su bili usmereni ka njoj, a pevačica je za ovu priliku odabrala crnu mini-haljinu lepršavog kroja koja joj je stajala kao salivena.
Stajling Jelene Karleuše je izuzetno zahvalan izbor za figuru. Dok je spreda haljina prilično klasičnog kroja, pozadi je zanimljivog izgleda i golih leđa sa velikom mašnom u predelu vrata. Kompletan autfit je upotpunila sa neobičnom mini torbicom, efektnim nakitom i visokim potpeticama, a plavom šminkom napravila je sjajan kontrast.
Pročitajte Umesto Brene na binu izvela NJU – Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO Pop diva nikada nije krila koliko ceni i poštuje Draganu Mirković i više puta je isticala da je ona jedna od retkih koja joj je pomogla na početku karijere i kada joj je bilo najteže, a sinoć je izjavila i šta misli o Dragani kao estradnom umetniku i u kojim  pesmama će najviše uživati tokom koncerta.
Antonio Ahel/ATAImages

Efektan stajling Jelene Karleuše ostavlja bez daha “Ovo nije moglo da prođe bez mene. Čule smo se, naravno. Dragana je moj veliki prijatelj, decenijski u svim bitnim i lepim i teškim situacijama, Dragana je bila osoba koja je tu za mene – rekla je Jelena, a na pitanje koja će je pesma posebno večeras pogoditi”, rekla je:
“Dragana ima toliko hitova da ne znam odakle da počnem i da pevam i da se smejem i da plačem… U svakom slučaju da uživam. Prošli put sam bila na njenom koncertu isto ovde u Areni i ona je neprestano 3 sata pevala. Tačnije, publika je pevala, ona je samo započinjala pesme. Toliko legendarnih hitova…”, navela je Jelena, pa se nadovezala…
Pročitajte Koga slušati, ako ne nju – Karleuša podelila modne savete, posebno se obratila punijim damama “Sa druge strane, ne mogu da kažem za Draganu da je legendarna, jer to mi zvuči kao da je otišla u legendu. Zvuči kao da pričamo o nekoj starijoj osobi, a Dragana je sve samo ne neko ko je starija osoba i po izgledu i po duhu i po energiji. Mislim da prave vrednosti, pravi pevači, koji imaju ogromne hitove, nikad ne odlaze i uvek su aktuelni.”
Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Dragana Mirković je otpočela svoju turneju „Do poslednjeg daha“ kojom obeležava četiri decenije karijere koncertom u Tuzli, a sinoć je u Beogradu održala prvi od dva zakazana koncerta, a sav prihod od koncerata odlučila je da pokloni u humanitarne svrhe.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.