Komentar Jelene Karleuše na ovaj stajling izazvao buru u studiju

Izvor: Tracara.com, 02.Apr.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komentar Jelene Karleuše na ovaj stajling izazvao buru u studiju

(foto: Screenshot) Jelena Kareluša je, tokom svog učešća u Zvezdama Granda, patentirala brojne izraze koji se prenose iz emisije u emisiju i postaju deo komentara i drugih članova žirija, a kafe-kuvarica je samo jedan od njih. Nakon sinoćnjeg nastupa jedne od kandidatkinja, Jelena je imala komentar vezan za stajling koji je izazvao lavinu smeha u studiju. “U univerzumu su se zvezde sastavile da od tebe nešto bude, čak i sa tim stajlingom sado-mazo kuvarice, kafe-konobarice. Sado-mazo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kafe-kuvarica kod mene zvuči seksi. Ne znam da li ste gledali ove filmove za odrasle, ali tu ima super takvih uloga.” Naravno da su se na to nadovezali ostali članovi žirija koji su je pitali da li i ona gleda takve filmove, na šta je Karleuša imala potvrdan odgovor. A onda se opet vratila na kandidatkinju. “Sa tim loknama krofnama, sa tim nogicama u najlon čarapama, čizme na te kornetiće nogiće, jednostavno ne-ne!”
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog sado-mazo kuvarice Divne i bosonoge Sanje posvađali se svi u “Zvezdama Granda! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Apr.2017

Nastup Divne Peškir i Sanje Vasiljević izazvao je pravu buru u "Zvezdama Granda" a članovi žirija su se žestoko posvađali zbog ovih takmičarki...Odmah je bilo jasno da je Sanja, koja je pevala bosa, u prednosti, i zasluženo je osvojila svih sedam glasova i prošla dalje, dok je Divna očigledno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.