Karleuša: Madonna i Lepa Brena ne bi radile ovo što ja radim

Izvor: Tracara.com, 12.Jun.2020, 21:22

Karleuša: Madonna i Lepa Brena ne bi radile ovo što ja radim

Jelena Karleuša gostovala je u emisiji na K1 kanalu u kojoj je pričala o svojim počecima, tadašnjim željama i šta joj je estrada donela, a šta odnela. Jelena je skrenula pažnju i svojim privatnim životom i ekstravagantnim modnim stilom. Čestu prisutnost u medijima obezbedio joj je i status gej ikone kod LGBT populacije. Ona je jedno od najpopularnijih lica domaće estrade i jedna od najuticajnih ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na društvenim medijima na Balkanu. “Oduvek sam imala jasnu viziju kakav će moj put biti. Svaki korak mi je bio kristalno jasan. U željama sam bila negde između Madone i Lepe Brene, u tom nekom stilu. Ali sam uvek imala tu dozu ekscentričnosti. Nijedna Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja želela tada da radim”, otkrila je Jelena i dodala: “Ja sam ustvari šoubiz prevara. Sve ono što ljudi misle o meni nije tako.” View this post on Instagram JK unplugged concert for K1 TV 11. jun-četvrtak, 22h Moje najlepše (i pevački najzahtevnije pesme) u novim akustičnim aranžmanima pod dirigentskom palicom Željka Joksimovića. #cokestudio A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 8, 2020 at 9:59am PDT Komentarišući one koji je ne vole, iskreno priznaje: “Na kraju sam negde naučila sebe da mi mržnja u ovom poslu bude sasvim normalna stvar, a to nije normalno. U ovom poslu moraš sebe toliko da deformišeš i izvitoperiš da na uvredu odgovoriš sa – samo polako.” The post Karleuša: Madonna i Lepa Brena ne bi radile ovo što ja radim appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Madonna,   Parada ponosa

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša: “MRŽNJA na estradi je sasvim NORMALNA STVAR!”

Izvor: Svet, 13.Jun.2020, 13:20

Jelena Karleuša gostovala je tv emisiji na K1 kanalu u kojoj je pričala o svojim počecima, tadašnjim željama i šta joj je estrada donela, a šta odnela.. JELENA KARLEUŠA: “ŽELELA SAM DA BUDEM NEŠTO IZMEĐU MADONE I LEPE BRENE!” Nakon što je 2005. godine zablistala na muzičkoj sceni, Jelena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.