Jelena Karleuša uskoro i narodni poslanik

Izvor: Poznati.info, 20.Okt.2010, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša uskoro i narodni poslanik


Juče posle podne na tribini LDP-a u prepunoj sali UK 'Vuk' mesto u prvom redu tik uz Čedomira Jovanovića je zauzela ni manje ni više nego Jelena Karleuša koja je na tribinu došla sa svojim prijateljem modnim kreatorom Darkom Kostićem. Lider strane Čedomir Jovanović se pozdravio sa popularnom pevačicom i na kratko popričao. A o čemu su pričali možemo samo da nagađamo. Ili da se iznenadimo ako u sledećem sazivu skupštine vidimo Jelenu Karleušu kao narodnog poslanika.
A podsetićemo Jelena Karleuša je u nekoliko intervjua već izjavljivala da smatra da bi bila veoma uspešna političarka, tako da njen angžman u LDP-u ili nekoj drugoj političkoj partiji ne bi toliko iznenadio.
...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.